Blog-ul nostru s-a mutat!

Veti fi redirectionat automat catre noua adresa. Daca acest lucru nu se intampla, vizitati noul nostru blog la adresa
http://www.donna-medicalcenter.ro/blog.html
si actualizati-va adresa salvata in Bookmarks.

marți, 27 ianuarie 2015

Tu ce esti gata sa faci pentru prietena ta?

O poveste impresionanta despre solidaritate, suport, prietenie dar si despre boala. Nu orice fel de boala, ci despre cancerul de san, afectiunea care are cea mai mare raspandire in randul femeilor.

Povestea de astazi isi are originile in Africa de Sud si este a Gerdei McKenna, o femeie care a fost diagnosticata cu cancer mamar spre finalul anului 2013. La scurt timp dupa ce a primit diagnosticul, a inceput tratamentul prin chimioterapie si a ramas fara par. Intr-un gest de incurajare si suport, cateva luni mai tarziu, 11 dintre rudele si prietenele sale i-au pregatit o supriza care avea sa arate, atat ei cat si lumii intregi, cat de importanta este caldura celor dragi in astfel de momente grele. Prietenele sale  au ales sa-i ofere suportul lor emotional, organizand o sedinta foto iesita din comun- s-au ras in cap! Vedeti cum s-a au organizat surpriza mai jos:

„Numai daca ma gandesc prin ce trece Gerdi, acest gest este nesemnificativ”, a spus una dintre protagonistele de ocazie. Dupa ce si-a intampinat prietenele cu lacrimi in ochi, Gerdi impreuna cu Albert Bredenhann, un fotograf celebru si cu grupul care a luat-o prin suprindere au realizat o sedinta foto memorabilia, iar la final eroinele si-au donat parul catre Asociatia de lupta Impotriva Cancerului din Africa de Sud.  
Va reamintim cat de important este pentru o persoana diagnosticata cu cancer, in urmarea tratamentului prescris de specialisti, suportul celor din jur. Despre acest lucru am scris AICI  

Anual, cancerul de san ne rapeste mii mame, surori, fiice sau prietene pentru ca este descoperit prea tarziu! Donna Medical Center lupta pentru diagnosticarea precoce a cancerului mamar, atat prin informare cat si prin suport. Campania Mamografia Salveaza Vieti acorda mamografii gratuite femeilor de peste 40 de ani cu venituri reduse in timp ce anual sut organizate Grupuri de Suport pentru pacientele diagnosticate cu cancer mamar. Mai multe detalii AICI si AICI. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu